Прокуратура вимагає знести готель в Оболонському районі столиці

Прокуратура Києва зажадала знести будівлю готелю, який побудували з порушеннями. Про це повідомили в пресслужбі правоохоронних органів в середу, 9 вересня.

Прокуратура встановила, що забудовник без будь-яких дозвільних документів зайняв частину земельної ділянки, що знаходиться в постійному користуванні ДП "Агрокомбінат "Пуща-Водиця" в Оболонському районі столиці. Там він побудував готель площею 522, 5 кв.м.

Крім того, зазначена земельна ділянка відноситься до земель сільськогосподарського призначення, а рішень про зміну цільового призначення і передачі її в оренду не приймалося.

З метою захисту інтересів держави, місцевою прокуратурою подано до Господарського суду міста Києва позовну заяву про знесення самовільно збудованого об'єкта нерухомості та повернення земельної ділянки з незаконного користування.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, прокуратура допомогла повернути у власність держави землі так званого "Біличанського лісу" площею 5,8 га і вартістю понад 51 млн гривень.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом