"Перетворили на цвинтар": тернополян обурили нові клумби в парку. Фото

У Тернополі містяни обурилися тим, що в одному з парків міста поставили клумби, які, за їхніми словами, нагадують "труни".

Тернополяни створили відповідну петицію та зажадали у місцевої влади демонтувати ці конструкції.

Так, у парку Національного відродження в Тернополі уздовж алеї встановлені дерев'яні ящики, в які посаджені квіти. Ці конструкції встановлені одна на іншу у три поверхи та пофарбовані в різні кольори. На думку авторки петиції Діани Кондри, вони спотворюють пейзаж і не відповідають сучасним європейським віянням прикраси паркових зон.

"Забудова Тернополя та благоустрій паркових зон залишає бажати кращого. Європейські парки – це прикраса міст, натомість у нашому місті найкраще встановлюють бруківку та дерев'яні клумби в парку. Небувалого резонансу набуло встановлення арки у вигляді серця біля входу до "Острівця закоханих". Через масове обурення містян цю арку забрали і встановили біля входу в парк Топільче", – пише активістка в петиції.

Далі вона закликала керівництво парків міста прибрати ці клумби, зробити нові проєкти та подати їх містянам, а потім і реалізувати. Також жінка написала, що ці клумби нагадують надгробні пам'ятники.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

48

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом