Партнером нового сезону Ukrainian Fashion Week виступить девелопер DIM

Команда Нерухомі 24.01.2022 15:58 PR матеріал

1 хв

Група компаній DIM виступить партнером нового сезону Ukrainian Fashion Week. Про це повідомили у пресслужбі девелопера.

Так, новий сезон стартує 3 лютого на території музейного комплексу "Мистецький арсенал" у Києві. Він буде 50-м в історії Ukrainian Fashion Week, що розпочалося 25 років тому. Триватиме захід до 6 лютого.

Тут DIM буде представлений окремим стендом, на якому всі охочі зможуть ознайомитись із проєктами забудовника. Також гості зможуть взяти участь в інтерактиві, розіграші квадратних метрів у об'єктах, що будуються.

Для своїх передплатників у соцмережах Facebook та Instagram DIM також розіграє запрошення на покази. Розіграш відбудеться найближчими днями.

З програмою Ukrainian Fashion Week можна буде ознайомитись, перейшовши за посиланням.

Раніше ГК DIM презентувала нові фінансові продукти, які допоможуть інвесторам з обміном квартир, придбанням житла в іпотеку та вигідним дохідним вкладенням коштів.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

106

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом