Одна з найвидатніших урбаністок у світі прочитає відкриту лекцію

1 хв

Професор Технологічного інституту Джорджії Еллен Данем-Джонс, яка входить до ТОП-100 найвпливовіших урбаністів, прочитає 13 грудня відкриту лекцію на тему "Як думати, як урбан-дизайнер?".

Як повідомили порталу НЕРУХОМІ організатори, лекція відбудеться в рамках онлайн-курсу з урбаністики, створеного українською громадською організацією STEM is FEM за підтримки програми "Мріємо та діємо".

Данем-Джонс розповість про те, як міські дизайнери малюють плани справедливого та стабільного міста. Вона також пояснюватиме, як враховувати екологічні системи, інтереси суспільства, роботу транспорту, життя вулиць, парків та публічних постерів, динаміку нерухомості.

“Ця лекція допоможе вам думати як міський дизайнер, який запитує “а що, як?” Наприклад: як ми переплануємо цей парк як спільну зону для місцевих мешканців та захистимо від підтоплень та зміни клімату? Що, якщо ми звільнимо трохи місця на наших вулицях від автомобілів, щоб дати більше простору для велосипедів та інвалідних візків?" – прокоментувала майбутню подію урбаністка.

Як повідомляється, Данем-Джонс очолює магістерську програму міського дизайну дизайну у Технологічному інституті Джорджії в Атланті. Присвячена плануванню платформа Planetizen визнала її у 2017 році однією зі 100 найвпливовіших урбаністів. Книги, в яких вона є співавтором, отримали низку нагород: "Приклади з модернізації передмістя: стратегії міського дизайну для невідкладних викликів" та "Модернізація передмістя: рішення для міського дизайну для редизайну передмість".

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом