Одеська прокуратура відсудила приміщення вартістю понад мільйон гривень

Прокуратура відсудила і повернула Одесі приміщення вартістю понад мільйон гривень, яке було продане за недійсними документами.

Про це повідомили в середу, 28 жовтня, у відділі зі зв'язків із громадськістю прокуратури Одеської області.

Згідно з повідомленням правоохоронців, нежитлове приміщення на вулиці Жоліо-Кюрі (Суворовський район), площею 220 квадратних метрів і вартістю понад 1 млн гривень повернули у власність громади.

Так, на підставі договору купівлі-продажу на дане приміщення, що був укладений ще у 2007 році та згодом визнаний судом недійсним, фізична особа звернулася до нотаріуса та оформила на себе право власності. Цього ж дня перепродала це приміщення іншим людям, які зробили там магазин продуктів.

Суворовський райсуд повністю задовольнив клопотання прокуратури та повернув вказане приміщення одеській міськраді.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, прокуратура Києва з другої спроби повернула у власність громади квартиру, вартістю близько 2 млн гривень. Деснянський райсуд столиці відмовився задовольняти позов, проте апеляційний суд виніс позитивне для прокуратури рішення.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

51

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом