Обвал будинку на Ясній в Одесі: влада вирішила шукати інвестора

Влада Одеси шукає інвестора, який би відновив будинок на вулиці Ясній, 10 – він обвалився в червні минулого року.

Як повідомляє Монітор, ще в листопаді в мерії збиралися відновити будинок за рахунок міського бюджету. Але вільних коштів не виявилося, тепер для вирішення питання вирішили залучити приватного інвестора. Пошуки, того, хто б відновив зруйнований будинок або збудувати на його місці новий, поки йдуть.

У міськраді повідомили, що інвестор за свій рахунок замовить розробку проєктно-кошторисної документації і тоді стане зрозуміло, скільки грошей знадобиться на відновлення будинку.

Уже пройшло більше півроку, як обвалився будинок на Ясній, проте просування у вирішенні цього питання поки нема ніякого. Одеситам, які втратили тут свої квартири, мабуть, доведеться чекати не один рік.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі обвалився чотириповерховий житловий будинок, в результаті чого пошкоджено чотири квартири, в яких проживають 24 людини. Відзначимо, що будівля є пам'яткою архітектури місцевого значення під назвою "будинок Бєляєвої".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом