Обсяг будівельних робіт в Києві скоротився майже на 7%

У січні-травні 2020 року підприємствами Києва вироблено будівельної продукції (виконано будівельних робіт) на суму 11,9 млрд гривень. Індекс будівельної продукції в січні-травні цього року, в порівнянні з січнем-травнем 2019, склав 93,5%.

Про це повідомляє Головне управління статистики Києва.

Індекс будівельної продукції з будівництва будівель склав 95,3% (житлових – 79,7%, нежитлових – 115,5%), інженерних споруд – 90%.

За видами будівельної продукції найбільший обсяг вироблено з будівництва будівель – 67,6% від загального обсягу виробленої будівельної продукції, в тому числі з будівництва житлових будинків – 32,9%, нежитлових – 34,7%. З будівництва інженерних споруд вироблено будівельної продукції на суму 3 млрд 871 млн 579 тис (32,4% від загального обсягу).

Нове будівництво склало 47,9% від загального обсягу виробленої будівельної продукції, ремонт (капітальний і поточний) – 28%, реконструкція і технічне переоснащення – 24,1%.

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, що обсяг будівництва в Харківській області зменшився майже на 10%. За даними управління, в січні-травні 2020 року в Харківській області було виконано будівельних робіт на 4,6 млрд грн.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом