У ЖК Нова Англія запустили розстрочку на покупку 2-кімнатних квартир

Команда Нерухомі 21.10.2021 12:27 PR матеріал

1 хв

Забудовник ЖК Нова Англія пропонує унікальну розстрочку на покупку квартир в житловому комплексі.

Як повідомили в пресслужбі ЖК, до продажу пропонуються двокімнатні квартири, які можна купити до кінця жовтня в розстрочку з щомісячною виплатою від 20 тисяч гривень. Кількість квартир обмежена. Про деталі можна дізнатися у відділі продажу.

ЖК Нова Англія розташовується в Голосіївському районі столиці, недалеко від станції метро Васильківська, до якої можна дійти пішки. Архітектура комплексу дуже гарна і витримана в стилі англійської неокласики. Шість будинків комплексу вже заселені, нещодавно введений в експлуатацію згідно із заявленими термінами будинок Манчестер.

Всі будинки зводяться за технологією, яку запатентувала компанія Royal House. Її відрізняють висока енергоефективність в поєднанні з високою швидкістю будівництва. Це дозволить мешканцям суттєво економити кошти в опалювальний період.

Територія комплексу буде закритою з цілодобовою охороною, а квартири обладнані панорамними вікнами. На території розмістять дитячі та спортивні майданчики, зони для вигулу собак, школу, дитячий сад і багато іншого.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

90

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом