ЖК Нова Англія та ОТП Банк запустили кредитну програму

Володимир Гришенко 23.02.2022 16:31 PR матеріал

1 хв

ЖК Нова Англія разом із ОТП Банком запустили нову програму кредитування, яка значно спростить придбання квартири у житловому комплексі.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Для оформлення кредиту інвестори повинні пред'явити паспорт, ідентифікаційний код, а також виписку або довідку з місця роботи.

Зазначається, що банк приймає рішення щодо кредиту протягом двох годин. Фінустанова видає кредит на перший внесок терміном на 7 років за умовами розстрочки від забудовника та на суму до 1 млн гривень без застави. Відсотки нараховуватимуться на залишок кредиту, який можна погасити достроково. "Наприклад, узявши кредит на 100 тис. грн, за рік ви повертаєте 111 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

При цьому, якщо інвестор змінив рішення і збирається придбати квартиру з більшою площею, паркінгом або проведенням ремонту, банк може розглянути варіант з дофінансуванням.

Подробиці про кредитну програму можна дізнатися у відділі продажу.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом