ЖК Craft House продовжили будувати без документів і не дивлячись на приписи

В Одесі житловий комплекс Craft House, який знаходиться на вулиці Сурікова, 17а, був побудований без дозвільних документів, що несе ризики для інвесторів.

Про це повідомили у середу, 30 червня, в пресслужбі Одеської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, ще 16 грудня минулого року ДАБК провів комісійне обстеження об'єкта на вулиці Сурікова у Малиновському районі міста. За підсумком управлінням Держархбудконтролю було складено акт на забудовника, а потім і звернення до прокуратури і юридичного департаменту Одеської міськради про подачу позову до компанії "Ісагіс" з метою скасувати права власності на об'єкт житлової нерухомості за вказаною адресою. Також було направлено лист до Нацполіціъ, щоб та вжила відповідних заходів і зупинила незаконне будівництво.

У ДАБК підкреслили, що в Реєстрі будівельної діяльності немає жодних даних про дозвільні документи на проведення будівельних робіт на вулиці Сурікова, 17а.

При цьому незважаючи на їх відсутність, будівництво у 2021 році продовжилося. У забудовника в планах ввести в експлуатацію цей ЖК у другому кварталі цього року. Однак, як це у нього вдасться за таких обставин – невідомо.

Як повідомляється на ресурсі НЕРУХОМІ, ЖК Craft House - це новобудова класу "економ", яка являє собою один чотириповерховий будинок. Реалізує проєкт компанія Full House Development. На девелоперському ринку забудовник працює з 2020 року і це його стартовий проєкт. Вартість квадратного метра в квартирах стартує від 17,7 тисяч гривень. У будинку побудують всього 19 квартир.

Згідно з даними порталу YouControl, компанія "Ісагіс" була заснована майже 8 років тому, займається юридичними послугами. Керівником, засновником і бенефіціаром значиться Андрій Ісмагілов. Статутний капітал фірми – 5 млн гривень.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом