Забудовник Royal House розігрує квартири в ЖК Нова Англія за донати на ЗСУ

Команда Нерухомі 18.07.2024 18:30 PR матеріал

1 хв

Група-компаній Royal House стала офіційним партнером фестивалю Atlas United 2024, організатори якого планують зібрати щонайменше 100 млн гривень на підтримку української армії. Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили у пресслужбі забудовника.

Щоб підсилити збір Royal House розігрують однокімнатну квартиру в ЖК Новій Англії за донат.

Частину коштів, зібраних під час фестивалю, буде спрямовано на придбання роботизованих платформ через ініціативу United24, іншу частину – на забезпечення української армії дронами, зокрема на харківському напрямку.

Щоб взяти участь у розіграші необхідно: 

  • Задонатити від 200 грн на основну банку;
  • Залиштити у коментарях дані для зв’язку чи нік в інстаграмі, якщо донат не з картки Моно.

"Більша сума донату кратна 200 грн – більше шансів виграти квартиру в ЖК Нова Англія. Переможця буде обрано вже 23 липня. Приєднуйтесь до ATLAS UNITED 2024, робіть свій внесок у майбутнє України та отримайте шанс стати власником нової квартири в одному з найкращих ЖК столиці", - розповіли представники забудовника.

ЖК Нова Англія – це житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою, виконаний у єдиній архітектурній концепції. У комплексі є все для комфортного проживання: вже збудовано дитячий садочок "Маленька Європа", школа "Європейський колегіум", мінімаркети, кав’ярні, поштовий сервіс, медичні лабораторії та аптеки. 

У ЖК виділені зони для дитячих розваг, занять спортом, облаштовані прогулянкові алеї, зони для тихого відпочинку, навіть є спеціальний  майданчик для вигулу домашніх тварин. Станом на липень 2024 року збудовано і заселено 11 будинків із 14 запланованих за генпланом.
 

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

422

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом