Забудовник Микільської Слобідки остаточно програв суд

Громаді Києва повернули дві дільниці на Микільській-Слобідці, 7-9, відповідне рішення ухвалив Верховний Суд.

Про це повідомили у громадській організації "Микільська Слобідка" на сторінці у Facebook.

Зокрема, Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду остаточно відмовив забудовнику у задоволенні позову про відновлення оренди двох комунальних земельних ділянок під обслуговування будівництва на вулиці Микільсько-Слобідській, 7-9, що входять до меж парку "Микільська Слобідка". В організації пояснюють, що забудовник втратив право на використання цих земельних ділянок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, компанію "Фундамент проєкт" оштрафували за порушення містобудівного законодавства при розробці проекту будівництва ЖК на Микільсько-Слобідській, 7-9 у Києві. Крім того, ДІАМ виніс приписи, згідно з якими забудовник повинен зупинити проведення будь-яких будівельних та підготовчих робіт на ділянці.

Варто нагадати, що проти будівництва ЖК на Микільській Слобідці активно виступали місцеві жителі. Були нерідкими сутички із представниками забудовника.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

355

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом