В ЖК Нова Англія ввели в експлуатацію черговий будинок

Команда Нерухомі 25.04.2024 18:20 PR матеріал

1 хв

Житловий комплекс Нова Англія, який розташований у Голосієвскому районі Києва, 24 квітня ввів  в експлуатацію Будинок "Лінкольн" (Б-5). Про це порталу НЕРУХОМІ розповіли у пресслужбі забудовника.

Сертифікат готовності об’єкта до експлуатації (№ІУ123240417176) видала Державна інспекція архітектури та містобудування України.

"Ми щиро вдячні усім інвесторам за терпіння, довіру та за вибір житлового комплексу  Нова Англія. Про наступні кроки стосовно присвоєння адреси та старту оформлення права власності – повідомимо згодом", - повідомили представники забудовника.

Попри військові дії, будівельна компанія виконує свої обов'язки перед інвесторами та жителями комплексу. Зараз більшість працівників сервісної служби Нової Англії залишаються на своїх робочих місцях, забезпечуючи охорону комплексу та його життєдіяльність.
 

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

244

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом