В скандальному ЖК Park Life вже почали продавати квартири

В ЖК Park Life попри тещо його будівництво двічі забороняли українські суди, сьогодні в ньому вже продають квартири. Про це повідомляє сайт "Інформатор".

Згідно з даними на сайті забудовника, наразі доступні 173 помешкання вартістю від 2,2 млн гривень до 5,5 млн гривень. Поки вони цілком віртуальні. Будівельна компанія РІЕЛ зі свого боку вважає будівництво цього ЖК, яке відбувається біля Солом’янського парку у Києва, законним.

Але наразі діє заборона суду на проведення будь-яких будівельних робіт, адже будівництво житлових будинків на цій території суперечить цільовому призначенню земельної ділянки. Тож, ціни на майбутні квартири недарма нижче ринкових - шанс, що громада зможе відстояти Солом’янський парк і не дозволить продовжитися незаконному будівництву, великий.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у Києві неодноразово проходять мітинги проти будівництва впритул до Солом'янського парку. Внаслідок дій забудовника частина парку вже сповзла в котлован. У березні ДІАМ перевірила будівництво ЖК Park Life та призупинила видані містобудівні умови та обмеження.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук