В Ірпені заново відбудували ЖК Синергія 2+

В Ірпені вдалося заново відбудувати ЖК Синергія 2+ , розташованого на вулиці Новооскольській, який сильно постраждав внаслідок обстрілів російських окупантів.

Про це 7 липня повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин у своєму Telegram-каналі.

За його словами, будівельники відновили дах 18-поверхового будинку житлового комплексу, відремонтували монолітні конструкції. Також вдалося замінити вибиті вікна, відновити захист від блискавки, замінити світильники внутрішнього, чергового та зовнішнього освітлення, відремонтувати ліфтове обладнання, тротуарну плитку, облаштувати прибудинкову територію.

Мер нагадав, що будинок було зруйновано навесні 2022 року під час запеклих боїв в Ірпені. Через обстріл сильно постраждали монолітні перекриття та дах, у частині квартир не залишилося стін, понад 90% вікон було вибито.

З моменту старту ремонтних робіт минуло вісім місяців. Менше ніж через рік вдалося повністю відбудувати і Титан, і його прибудинкову територію.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості , на початку літа в Ірпені мало розпочатися будівництво першого багатоквартирного будинку на місці демонтованої п'ятиповерхівки, яка сильно постраждала від обстрілів російських агресорів.

За попередніми даними, у новому будинку буде 76 квартир, житиму в ньому будуть ті ж люди, що жили тут у старому. На реалізацію проекту уряд Німеччини пообіцяв виділити 3 млн. євро.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

160

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом