У ЖК Нова Англія створили нові інноваційні дитячі майданчики

Команда Нерухомі 30.09.2021 14:35 PR матеріал

1 хв

У Києві на прикладі ЖК Нова Англія створюють дитячі майданчики, які сприяють гармонійному розвитку дітей.

Про це повідомили в пресслужбі житлового комплексу.

Так, в цьому році житловому комплексу вдалося ввести в експлуатацію сьомий будинок і відкрити двір, облаштований новими майданчиками для дітей біля алеї фонтанів. За словами директора з маркетингу ЖК Нова Англія Анни Щербань, у сучасних умовах через розвиток технологій і залежності від гаджетів, діти стали менше рухатися. Тому до створення таких дитячих майданчиків залучили дитячих психологів, архітекторів, фахівців з педагогіки.

"Нам вдалося створити методологію підбору ігрового обладнання, яка враховує вплив на вестибулярну, сенсорну, тактильну і інші системи дитини", - розповіла вона.

Таким чином, майданчики отримали повний функціонал для гармонійного розвитку дітей. Зокрема, ігровий простір складається з двох зон, розрахованих на кілька вікових груп: "Fairy Town" і "Magic Journey".

Перша зона – для малюків, до 4 років. Вона стилізована під казкову Англію, з характерним двоповерховим автобусом червоного кольору з гірками, парні гойдалки, які розраховані, щоб з дітьми могли погойдатися і батьки, музичні інструменти, батути, мурали з сюжетами з казок про Пітера Пена, англійським алфавітом і багато чим іншим.

Друга зона "Magic Journey" облаштована для дітей від 5 років. Вона представлена у вигляді великого мультифункціонального комплексу з тунелями, гірками і мостами у вигляді поїзда. Тут є гойдалки, каруселі, твістер та інші розваги.

Як зазначають творці, дизайн майданчиків грунтувався на трьох принципах: орієнтація на кшталт гри, естетизм і екологічність, створення відчуття місця. Так, використання таких дитячих майданчиків допоможе дітям зрозуміти навколишній світ, його естетичне сприйняття, розвинути відчуття причетності до місця і культурі.

Як підкреслили в пресслужбі ЖК Нова Англія, функціонал дитячих майданчиків в сучасних умовах відіграє одну з найважливіших ролей і вимагає нових рішень.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом