У ЖК Greenville Park стартували новорічні знижки на квартири

Команда Нерухомі 10.12.2021 12:47 PR матеріал

1 хв

У ЖК Greenville Park, що розташований у Шевченківському районі Києва, неподалік станції метро "Лук'янівська", оголосили акцію до новорічних свят.

Про це повідомили на сайті житлового комплексу.

"Знижка 10% на дво- та трикімнатні квартири у готовому будинку. Не проґавте шанс придбати квартиру за вигідною ціною. Поспішайте, кількість акційних квартир обмежена", - сказано у повідомленні.

Деталі акції, яка триватиме до кінця року, можна дізнатись у відділі продажів.

ЖК Greenville Park позиціонується забудовником, як комплекс бізнес-класу, він розташований у кварталі між вулицями Глибочицької, Студентської та Миколи Пимоненка. Для комфортності проживання, згідно з проєктом, у комплексі працюватимуть 6 ліфтів. 5 ліфтів пасажирських та 1 спеціальний ліфт (на 1000 кг).

Територія ЖК Greenville Park буде закритою, усередині передбачено розвинена інфраструктура. Для зручності мешканців тут будуть супермаркети, кафе, фітнес-центри, spa-salon, облаштовані дитячі та спортивні майданчики.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом