У Львові збудують новий чотириповерховий клубний будинок

1 хв

У Львові на вулиці Сельських місцева компанія планує звести чотириповерховий клубний будинок із підземним паркінгом. Про це повідомило видання Zaxid.net.

22 жовтня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради чиновники представили відповідні містобудівні умови та обмеження. Компанія “Ноушн” планує знести невеликий одноповерховий будинок на вулиці Сельських, 7а, що межує з вулицею Коновальця, та побудувати новий чотириповерховий клубний будинок на десять квартир та з підземним паркінгом.

Фірма планує проводити роботи на двох ділянках, що призначені для зведення і обслуговування багатоквартирної житлової споруди. Керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської ради Євген Бойко повідомив, що зведення помешкань узгодили із мешканцями суміжних будинків, тому це питання позбавлене публічних дискусій із боку місцевих жителів.

Компанія “Ноушн” зареєстрована в листопаді 2023 року. Вона належить співвласникам великої львівської будівельної фірми Auroom – колишньому львівському податківцю Оресту Вітику, Андрію Угрину й Андрію Криницькому.

Як відомо, клубні будинки відносять до елітного житла та зазвичай вони мають високоякісні приміщення з сучасними плануваннями, часто з панорамними вікнами та просторими терасами. До обов'язкових елементів відносяться підвищений рівень безпеки, включно з охороною, відеонаглядом та системою контролю доступу. Будинки такого типу також часто пропонують зони для відпочинку та соціалізації, такі як лаунж-зони, фітнес-центри, басейни, а іноді й спа-комплекси. Додатково, на території може бути облаштовано підземний паркінг, дитячі майданчики та приватні сади або зони для прогулянок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше Київський адміністративний суд скасував історико-архітектурний опорний план Львова і дозволив компанії “Нью-трейдінг Львів” звести 25-поверховий будинок на вулиці Липинського. Проти цього будівництва виступає місцева влада. Ділянка, на якій фірма планує звести хмарочос, є комунальною, проте перебуває в оренді з травня 2019 року.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

129

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом