У Брюховичах планують збудувати оздоровчий комплекс на місці старого санаторію

1 хв

У Брюховичах, на вулиці Лікарській, 8, компанія "Львів резорт" хоче збудувати відпочинково-оздоровчий комплекс на місці колишнього санаторію. Про намір видачі містобудів на це будівництво повідомили під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради 10 вересня, повідомило "Твоє місто".

Забудовник планує звести чотириповерхові будівлі з апартаментами. Також оздоровчі зони, басейни, футбольне поле, дитячі майданчики, комерційні приміщення, дворівневий підземний паркінг, СПА-зони, фітнес-зали

Новий комплекс збудують на ділянці колишнього санаторію-профілакторію "Сокіл". Для мешканців Брюхович зроблять відкритий доступ до комплексу на платній основі.

Забудовник ТОВ “Львів резорт” також хоче реконструювати дорогу, встановити освітлення та впорядкувати територію, включно з відновленням озеленення. 

За даними YouControl, компанія-забудовник зареєстрований на Дніпропетровщині у 2018 році. Його власником є бізнесмен Ігор Пономаренко.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, рік тому у Брюховичах суд заблокував будівництво реабілітаційного центру із апартаментами на вулиці Широкій, 2. На ній хотіли збудувати багатофункціональний комплекс для українських ветеранів.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

787

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом