Суд зняв арешт із ділянки, на якій будується МФК А136 Highlight Tower

Київський апеляційний суд скасував арешт земельної ділянки на вулиці Антоновича, 136-138, на якій будується МФК А136 Highlight Tower.

Відповідно до записів у реєстрі, відповідну ухвалу суд виніс 13 січня.

Так, суд дійшов висновку, що будівництво багатофункціонального комплексу не суперечить цільовому призначенню ділянки. Крім того, сторона звинувачення так і не довела необхідність у накладенні арешту на ділянку, оскільки наразі дозвіл на здійснення будівельних робіт на ньому, виданий ДАБІ землекористувачеві, не скасовано та є дійсним.

На думку суду, ділянка не може бути речовим доказом при здійсненні досудового розслідування, оскільки вона у цьому випадку не є об'єктом злочинних посягань. Кримінальне провадження розслідується за фактом зловживань з боку чиновників ДАБІ.

Будівництво МФК А136 Highlight Tower.

Як відомо, ділянка була заарештована Шевченківським райсудом Києва 18 листопада минулого року. Землю орендує компанія "Піріт".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, МФК А136 Highlight Tower – проєкт, який реалізується групою компаній DIM. Експерти з'ясували, що замовник будівництва є належним користувачем земельної ділянки, що зменшує інвестиційні ризики у будівництво.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук