Скандальна забудова ЖК 50 Avenue: влада Києва скасували початок виконання робіт

Влада міста Києва скасували початок виконання робіт скандальної забудови ЖК 50 Avenue на Шулявці.

Про це експертам ресурсу НЕРУХОМІ повідомили у Департаменті з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва у відповідь на запит.

Так, згідно з наказом від 26.03.2020 №70 скасовані права на початок виконання підготовчих робіт на об'єкті торгово-офісного комплексу з рестораном швидкого харчування та озелененням скверу на проспекті Перемоги. Як зазначається, замовником будівництва виступало ТОВ "Шулявка".

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, що забудовник ЖК 50 Avenue на Шулявці веде роботи без дозвільних документів. Відомості про будівництво комплексу не підтверджуються жодною інформацією. Також, замовником будівництва надаються недостовірні дані на інформаційному стенді, що вводить в оману інвесторів.

Підкреслимо, що за станом на 30 квітня забудовник ЖК 50 Avenue активно проводив будівельні роботи, також працювала тут спецтехніка.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом