Окупанти поцілили ракетою у ЖК Люксембург

У п'ятницю, 29 грудня, вранці російські окупанти під час масового ракетного обстрілу потрапили до одеського ЖК Люксембург у самому центрі Молдаванки на вулиці Середній.

Як повідомляє "Думська", внаслідок влучення ракети постраждали нижні поверхи комплексу, а п'ятий вигорів повністю. За інформацією співробітників ДСНС, є загроза обвалення будівлі, що ускладнює роботи.

За словами голови Одеської ОВА Олега Кіпера, в результаті атаки двоє людей загинули, ще 15 постраждали, у тому числі двоє дітей — шести та восьми років.

Житловий комплекс Люксембург було введено в експлуатацію у 2016 році, це проєкт забудовника "Стікон". ЖК економ класу, побудований за монолітно-каркасною технологією. Стіни з газобетону та керамічної цегли.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

1.1т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом