Нові подробиці справи про хабар віцепрем'єру Кубракову


Голова будівельної компанії KSM-GROUP Сергій Копистиря, який звинувачується в дачі хабара віце-прем'єру Олександру Кубракову, 24 листопада вийшов із СІЗО під заставу. Про це повідомили у правоохоронних органах.

За даними правоохоронців, застава для забудовника становила 100 млн гривень. Він вийшов із ізолятора під низку зобов'язань, у разі невиконання яких його знову можуть заарештувати. Нагадаємо, що цього ж дня суд обрав запобіжний захід забудовнику Сергію Копистирі у вигляді тримання під вартою. 

Слідство встановило, що підприємець пропонував Кубракову нерухомість у збудованих новобудовах загальною площею понад 5200 кв. м орієнтовною вартістю понад 170 млн гривень.

В обмін на це Копістиря хотів, щоб Кубраков залишив у силі раніше укладену угоду про будівництво житлового комплексу. Цей комплекс мали б звести на земельній ділянці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, під час обшуку за місцем проживання Копистирі виявили цікавий документ зі списком судових інстанцій, на які нібито витратили 620 тисяч доларів. Стаття, що інкримінується Копистирі, передбачає до 10 років позбавлення свободи з конфіскацією майна.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

464

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом