На Київщині закінчують будівництво інклюзивного містечка для військових

Анна Завірюха 11:21, 15.08.2024


На Київщині ОДА завершує будівництво житлового комплексу для військових, які під час бойових дій отримали поранення. Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації.

Ветерани та їхні родини отримали 17 сертифікатів на будинки в комплексі. Це військові з 3 штурмової бригади, 114 бригади ТРО, 72 бригади ім. Чорних Запорожців, 1 окремої танкової бригади.

За словами начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка, всього в комплексі створено 56 будинків. Наприкінці серпня військові отримають право власності на житло і зможуть в нього заселитись. Зараз оформлюють всі документи.

В інклюзивному житловому комплексі продумали усі моменти для вільного пересування та доступного дозвілля. В будинках ще зроблять ремонт, встановлять кухонні меблі та облаштують ванну та санвузол.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Рівному збудують модульне котеджне містечко для поранених військових. Воно буде розташоване на території Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни у сосновому бору. До реалізації проєкту залучили компанію "Нова пошта", яка у межах співпраці закупить і доставить десять житлових будинків.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук