Львівська міськрада дозволила будівництво нового ЖК для військових


У Львові під Голоском для військових збудують новий житловий комплекс, рішення міської ради підтримали мешканці мікрорайону. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Влада Львова у п'ятницю, 19 січня, погодила містобудівні умови та обмеження для будівництва нового ЖК. У свою чергу, заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач зауважив, що мораторій на видачу МУО в районі під Голоском продовжує діяти. Отже, формат нового будівництва буде таким: 15% від загальної кількості квартир забудовник віддасть військовослужбовцям безкоштовно, 30% – учасники війни зможуть придбати за собівартістю, 30% – зможуть придбати за допомогою державного іпотечного кредиту "єОселя". І лише 25% від збудованого житла буде продаватися на вільному ринку.

Забудовник, який будує житло для військових, – компанія Resident Development. Ця компанія вже будує новий навчальний корпус із басейном для комунальної школи Львова по вул. Героїв Крут.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, львівський суд визнав будівництво ЖК Озера Йозефа на вулиці Гординських, 15а біля Піскових озер незаконним, тим самим він задовольнив скаргу Міністерства культури та інформаційної політики.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук