Львівська міськрада дозволила будівництво нового ЖК для військових


У Львові під Голоском для військових збудують новий житловий комплекс, рішення міської ради підтримали мешканці мікрорайону. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Влада Львова у п'ятницю, 19 січня, погодила містобудівні умови та обмеження для будівництва нового ЖК. У свою чергу, заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач зауважив, що мораторій на видачу МУО в районі під Голоском продовжує діяти. Отже, формат нового будівництва буде таким: 15% від загальної кількості квартир забудовник віддасть військовослужбовцям безкоштовно, 30% – учасники війни зможуть придбати за собівартістю, 30% – зможуть придбати за допомогою державного іпотечного кредиту "єОселя". І лише 25% від збудованого житла буде продаватися на вільному ринку.

Забудовник, який будує житло для військових, – компанія Resident Development. Ця компанія вже будує новий навчальний корпус із басейном для комунальної школи Львова по вул. Героїв Крут.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, львівський суд визнав будівництво ЖК Озера Йозефа на вулиці Гординських, 15а біля Піскових озер незаконним, тим самим він задовольнив скаргу Міністерства культури та інформаційної політики.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

901

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом