Квартира мрії з терасою на лівому березі Києва

Команда Нерухомі 29.06.2021 14:33 PR матеріал

4 хв

З кожним роком темп життя в місті пришвидшується. Для людей відкривається безліч нових можливостей і іноді ми намагаємося осягнути неосяжне. Ми працюємо, навчаємося, займаємося фітнесом, але просто не маємо змоги нормально перепочити. Іноді є вільних лише пару годин. Щоб добратися до парку або ліса – часу не досить. І нас це дуже засмучує.

А ви лише уявіть собі, що можна просто вдягнути купальник, взяти коктейль і примоститись на шезлонгу прямо на своїй терасі, і просто відпочивати ці самі пару годин. Уявили? Так, це чудово. Але насправді тераси надають нам набагато більше можливостей, бо це, по суті, маленьке подвір’я у вас біля квартири. І неважливо на якому поверсі ви проживаєте.. Дворівнева квартира з терасою - це набагато більше ніж просто квартира. Тераса на даху – це ваша особиста лаунж-зона, на якій родина може проводити досить багато часу, особливо в теплу пору року. Тут можна займатися фітнесом, йогою, встановити електрогриль та робити барбекю, відпочивати та приймати гостей.

На терасі вистачить місця для шезлонгів, диванів або гарнітуру з меблів для відпочинку. Для маленьких дітей можна прилаштувати басейн та зробити ігрову зону. А щоб було зелено, як на природі, по периметру можна розташувати великі рослини у горщиках, або зроби сади-поташ для вирощування власних овочів, ягід та зелені.

Тераса — це відкрита територія. Від спеки на ній можна сховатися під перголу або маркіз.

Раніше тераса була доступна лише у квартирах бізнес та еліт сегменту. Зараз їх можна зустріти й в будинках комфорт-класу з розумним підходом до планування житла.

Квартири з терасами на Лівому березі Києва

На Лівому березі Києва дворівневі квартири з терасами на даху майже відсутні. Вибір квартир невеликий, а ціни починаються від $150 000.

Як бачимо, вибору майже немає, а ціни занадто високі.

Чи є альтернатива?

Так що робити, коли ви налаштовані на квартиру саме з терасою, саме в цьому районі, але не готові сплачувати таку захмарну ціну? Для вас є чудова пропозиція квартир з терасами на лівому березі Дніпра від деволопера Domira Group. Це ЖК 7я, який знаходиться в Щасливому, що близько 10-15 хвилин громадським транспортом від метро "Харківська" та "Бориспільська", або за 7 хвилин автомобілем по швидкісній автостраді.

В житловому комплексі 7я є варіанти комфортабельних дво- та трикімнатних квартир з терасами. Особливості планування в тому, що завдяки багатофункціональним Family-кухням, двокімнатна легко може перетворитися в трикімнатну квартиру.

На вибір є три варіанти квартир з терасами від $59 000. Звертаємо вашу увагу на те, що інвестор сплачує тільки 30% площі тераси.

Особливості ЖК 7я

ЖК 7я – будинок комфорт класу з невисокою поверховістю (8 поверхів). Для мешканців передбачена безкоштовна парковка (понад 500 машино-місць). Будинки зводять за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамічної цегли та додатковою системою утеплення (мінеральна вата товщиною 150 мм). Всі квартири з авторськими плануваннями, в них встановлена система рекуперації, економні котли конденсаційного типу. Поряд з житловим комплексом розвинена інфраструктура: два дитячі садочки на відстані 100 метрів, школа, транспорт. Магазини є як і у форматі "біля дому", так і великі мережеві гіпермаркети.

Для вибагливих мешканців, які бажають побільше проводити час на свіжому повітрі та водночас не бажають покидати власної квартири, ЖК 7я має особливі пропозиції. Квартири з терасами дають насолодитись всіма перевагами свободи відкритого простору і водночас дозволяють не покидати власного житла. ЖК 7я пропонує версії як для любителів активного відпочинку, так і для тих, хто цінує релакс та спокій, овіяний легким вітерцем. Тобі залишилося тільки обрати свій варіант.

Квартира з терасою "Фітнес"

Це варіант для активних людей, які віддають перевагу заняттям фітнесом в комфортних умовах на свіжому повітрі. Ідеально для йоги, пілатесу, комплексних тренувань або вправ з петлями TRX. Ви самі плануєте розклад занять, не витрачаєте час на дорогу, гроші на спортклуб та не залежите від локдаунів.

Квартира з терасою "СПА"

Ця тераса ідеальна для людей, хто любить релаксувати та насолоджуватися сонцем. Шезлонг, дитячий басейн – запорука ідеального відпочинку.

Квартири з терасою "Барбекю"

Тут можна влаштовувати чудовий відпочинок з родиною або друзями. Садові меблі, електрогриль, свій міні-город забезпечують комфорт відпочинку. А ще у вас завжди до шашлику або м’яса гриль знайдуться прохолодні напої, тому що буде поручхолодильник .

ЖК 7я розташовано в мальовничому передмісті, а це означає, що купуючи квартиру з терасою ви отримуєте міський аналог приватного будинку. А окремо зауважимо, що свіже повітря Дарницького лісництва не лише насичує киснем, але і служить бар’єром для сторонніх запахів.

А який варіант квартири з терасою виберете саме ви?

Поставити детальні запитання про комплекс можна зателефонувавши до відділу продажу або під'їхавши до нього безпосередньо. Таким чином можна особисто оцінити навколишню інфраструктуру житлового комплексу.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

146

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом