Будівництво ЖК у Камʼянському зупинили через війну

Анна Завірюха 13:23, 27.09.2024

Забудовник ЖК Дніпровська набережна зупинив будівництво через нестабільне електропостачання, що дуже занепокоїло інвесторів. Про це повідомило місцеве видання kamianske.city.

Йдеться про житловий комплекс на Наддніпрянському проспекті, 30, який почали зводити у травні 2023 року. За словами представників девелопера, через часті відключення світла було прийнято рішення призупинити роботи, які вимагають постійного використання електроенергії.

Будівництво ЖК планували у дві черги: 6,5,4 секції — 4 квартал 2024 року, а 3,2,1 секції — 4 квартал 2025 року. Згідно з планом мали побудувати десятиповерховий будинок з трансформаторною підстанцією та шістьма підʼїздами. Загалом у комплексі мало бути 392 квартири. На території комплексу планували облаштувати спортивний та дитячий майданчики, проїзди, велопарковку, зробити озеленення.

Замовником будівництва є приватна фірма “Центр Iнженерiя” з Полтави, зареєстрована у 2016 році. Керівником компанії є Білокінь Людмила.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, внаслідок ракетних обстрілів у липні та серпні попит на первинному ринку житла знизився в середньому на 40-50%. Водночас перехід з екстрених на стабілізаційні відключення світла, що спостерігається з настанням осені, та поступове призвичаєння громадян до обмежень, поступово поновлює активність на ринку.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук