Будівництво реабілітаційного центру у Львові координуватиме захисник Маріуполя

Команда Нерухомі 19.09.2023 10:42 PR матеріал

3 хв

У Брюховичах стартувало будівництво сучасного реабілітаційного центру. Разом із багатофункціональним комплексом будує його запорізька компанія SENSAR Development, розповіли порталу НЕРУХОМІ у пресслужбі забудовника.

У компанії кажуть, що все роблять за найсучаснішими стандартами. Щоб врахувати всі потреби військових, громадський нагляд за зведенням реабілітаційного центру взяв на себе Герой України, який знає потребу в реабілітації українських захисників, - Сергій Волинський, більш відомий під позивним "Волина".

У четвер, 14 вересня, виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти і один з командирів оборони Маріуполя Сергій Волинський разом з представниками БО "БФ "Сталеві" побували на будівельному майданчику на вул. Широкій, 2 в Брюховичах.

Раніше, у липні, SENSAR Development публічно презентував оновлений та відкоригований проєкт розбудови ділянки на вулиці Широкій, 2 у Брюховичах. Власне він і передбачав зведення та облаштування нового сучасного реабілітаційного центру.

Меморандумом, який підписали, передбачено: забудовник зобов’язується за два роки та щонайменше 1,7 млн євро інвестиції збудувати та облаштувати реабілітаційний центр. Зі свого боку, БО "БФ "Сталеві" та Сергій Волинський забезпечуватимуть громадський нагляд за цим проєктом. Військовий, який брав участь в обороні Маріуполя та пройшов полон знає потребу в реабілітації. 

Зауважимо, що саме за ініціативи "Волини" було створено благодійний фонд "Сталев", роботу якого очолила його рідна сестра – Тетяна Харько. Команда фонду займається всебічною мілітарною допомогою бойовим частинам морпіхів та медичною допомогою морським піхотинцям, які отримали поранення на полі бою або пройшли через жахіття російського полону. Слід зазначити, що морпіхи виконують надскладні завдання та звільняють українські землі на Донецькому, Запорізькому та Херсонському напрямку, а тому кількість поранених бійців, що потребують лікування та реабілітації вкрай висока.

"До "Сталевих" звертаються морські піхотинці, що потребують реабілітації. Особливо зараз, під час контрнаступу, звернень більше, ніж  можливостей. Поки найкращі люди України платять найвищу ціну своїм здоров’ям та життям, ми маємо шукати шлях реабілітації тих, хто цього потребує та потребуватиме. Спільний проєкт з Unbroken, майбутній реабілатаційний центр від  SENSAR, додає впевненості та оптимізму, що можливостей для допомоги у "Сталевих" стає більше", - зазначила голова фонду "Сталеві" Тетяна Харько.

У SENSAR Development наголошують: до побудови реабілітаційного центру поставилися відповідально – дослідили роботу таких потужних центрів на Львівщині, як Superhumans Center та Національний центр реабілітації UNBROKEN. В останньому навіть зустрілися з головним лікарем, вивчили, як працює центр, обговорили медичне обладнання та лікарський штат.

Реабілітаційний центр у Брюховичах має всі шанси скласти гідну конкуренцію названим центрам, насамперед через своє розташування – рекреаційна зона тільки додає балів майбутній установі.

"Я радий, що ми маємо змогу втілити цей проєкт в життя. SENSAR – це про соціально відповідальний бізнес, тож ми намагаємось допомагати постраждалим від російської агресії, долучатись фінансово до будівництва шкіл, будувати реабілітаційні центри та всіляко брати участь у розбудові та розвитку України", - каже засновник та СЕО SENSAR Development Марк Марченко.

У компанії запевняють, що хочуть застосувати найсучасніший досвід у майбутньому реабілітаційному центрі в Брюховичах. Адже кількість українських військовослужбовців, що потребують відновлення, щодня зростає. Проходити реабілітацію за кордоном є змога далеко не у всіх, тож гостро постає питання відкриття власних центрів, які повністю забезпечать наших воїнів медичними послугами від психологічної терапії до хірургічних операцій та протезування.

Також компанія зобов’язалася передати 10 мільйонів гривень на будівництво місцевої школи як внесок у розбудову соціальної інфраструктури Брюховичів.
 

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

279

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом