Акції у ЖК Greenville на Печерську: покращені розстрочки на купівлю квартир

Команда Нерухомі 12.07.2023 17:25 PR матеріал

1 хв

ЖК Greenville на Печерську оголосив для майбутніх клієнтів низку акцій, які допоможуть придбати бажану квартиру на вигідних умовах.

Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили у пресслужбі житлового комплексу.

Зокрема, до 31 липня діють покращені умови розтермынування на купівлю квартири. Її умови передбачають перший внесок у розмірі 20%, термін виплати продовжено до 5 років, існує персональна знижка на перший внесок із щоквартальною оплатою.

Крім того, купуючи квартиру бізнес-класу, можна отримати канікули на сплату до року. Для цього потрібно сплатити 30% вартості відразу, решту 70% через 6 місяців.

Також купуючи квартиру бізнес-класу, можна отримати розстрочку на придбання паркінгу: без першого внеску, без переплат терміном на 36 місяців.

Дізнатися докладнішу інформацію про акції можна, звернувшись до відділу продажу.

Як повідомлялося раніше, ЖК Greenville на Печерську – це комплекс бізнес-класу, що зводиться у Києві за адресою: провулок Новопечерський, 5, складатиметься з трьох будинків різної поверховості – від 11 до 25 поверхів.

Цей ЖК відрізняє вигідним розташуванням: поряд знаходяться основні офіси різних компаній, навчальні заклади та медустанови. Забудовником реалізовано концепцію "двір без машин", що сприятливо позначиться на комфортності проживання в житловому комплексі.

Територія комплексу – закрита, вона матиме розвинену інфраструктуру: дитсадок, бізнес-центр, преміальний фітнес-центр, різні магазини, барбекю-зону, дитячі ігрові кімнати, зона вигулу тварин та багато іншого.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

141

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом