Недобудови Аркади: у ЖК ПАТРІОТИКА виникли проблеми з постачанням електроенергії

Електроенергію для будинків ЖК ПАТРІОТИКА з 1 вересня поставляє інша компанія у зв'язку з припиненням договірних відносин між ТОВ "Будеволюція" (входить до бізнес-структури Аркади) і енергопостачальник YASNO.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської держадміністрації.

Згідно з умовами договору, будівельна компанія має платити авансовий платіж до кінця поточного місяця за електроенергію, яка буде використана у наступному місяці. Щоб продовжити дію договору, ТОВ "Будеволюція" мала була повідомити електропостачальника про намір отримувати електроенергію від YASNO і надалі, а також сплатити авансовий платіж за вересень. Цього не було зроблено. Тому з 1 вересня електроенергію для зазначених будинків надає вже інший постачальник.

Будеволюція будує житлові будинки на земельних ділянках, розташованих на перетині проспекту Петра Григоренка та вул. Бориса Гмирі та вул. Колекторної у Дарницькому районі Києва. Будинки не здані в експлуатацію, знаходяться на балансі забудовника і підключені за тимчасовою схемою електропостачання. У травні цього року через заборгованість, яка перевищувала 2,5 млн грн будинки були знеструмлені. Після отримання гарантій погашення заборгованості електропостачання було відновлено.

У ЖК ПАТРІОТИКА змінився енергопостачальник
pixabay.com

Сьогодні житловим будинкам необхідно негайно врегулювати питання укладення договору на постачання електричної енергії, щоб уникнути відключення послуги.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, слідчі Нацполіціі повідомили про підозру у привласненні 50 млн грн президенту столичного банку Аркада Костянтину Паливоді. За даними слідства, Паливода вкрав гроші, внесені інвесторами на будівництво житлових комплексів ЕВРИКА і патріотики в Києві.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук