На Закарпатті хочуть побудувати величезний гірськолижний курорт, щоб провести Олімпіаду

На Закарпатті хочуть провести зимову Олімпіаду, а для цього влада області анонсували будівництво масштабного гірськолижного курорту.

Про це в п'ятницю, 25 вересня, розповів закарпатський губернатор Олексій Петров, передає Українська правда.

Голова обласної держадміністрації зазначив, що в регіоні хочуть звести масштабний гірськолижний курорт, який буде більше бази у Буковелі приблизно у п'ять разів.

"Зараз готується проєкт гірськолижного курорту, який буде в 5 разів більше свого аналога в Івано-Франківській області (Буковель). Орієнтовна вартість публічних інвестицій 300 млн євро", - підкреслив він.

Петров додав, що, можливо, тут можна буде навіть провести зимову Олімпіаду. Крім того, незабаром почнеться будівництво дороги на Драгобрат, до самого високогірного курорту України.

На Закарпатті побудують новий гірськолижний курорт
pixabay.com

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві збираються побудувати спортивний комплекс на ділянці вулиці Милославської в Деснянському районі Києва. Його побудують на кошти інвестора, для залучення якого проведуть інвестиційний конкурс. Відзначимо, що будівництво спорткомплексу є важливим для інфраструктури масиву: тут активно будуються нові РК. Зокрема, тут будується ЖК Вигурівщина-20.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук