На Волині глава Госпсуду п'ять років живе у "недобудові". Фото

Глава Господарського суду Волинської області Микола Шум вказав у декларації свій будинок в Луцьку, як недобудований, але в якому той проживає.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в декларації судді за 2020 рік, яку він оприлюднив 30 березня, вказано що служитель Феміди проживає в будинку, площа якого дорівнює 346 метрам. Відомо, що Шум декларує свій недобудований будинок з моменту впровадження електронного декларування – з 2015 року.

Будинок глави Господарського суду Волинської області
sylapravdy.com

Цей будинок записаний на дружину судді – нотаріуску Ірину Шум. Крім цієї нерухомості в декларації ще фігурує будинок площею 78 "квадратів" у Ковелі, але глава Госпсуду не приховує, що не живе там.

Журналістам суддя зізнався, що живе лише у двох кімнатах, в іншій частині будинку триває ремонт.

Будинок глави Господарського суду Волинської області
sylapravdy.com
Будинок глави Господарського суду Волинської області
sylapravdy.com

За минулий рік Микола Шум отримав 1,3 млн гривень зарплати та майже 7 тис. гривень від ВНУ ім Лесі Українки. На його рахунках – 736 тисяч гривень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві обікрали квартиру судді Солом'янського районного суду Вікторії Жовноватюк. Подія сталася вночі на вихідних. За словами судді, злочинці вирішили її пограбувати, після того як вона оприлюднила декларацію про доходи.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук