На торгах продають недобудований ірпінський ЖК

В Ірпені під Києвом виставлено на торги недобудований 10-поверховий житловий будинок з одним під'їздом на 100 квартир, з яких поки що продали 12 приміщень та 1 комору. Про це повідомляє Інформатор.

Недобуд на вулиці Тургенєвській, 25, продають за початковою ціною 18 млн грн без ПДВ. Наразі роботи на будівельному майданчику не ведуться з 2022 року. Вони "завмерли" на рівні 7-го поверху. Новим власникам проекту пропонують готовий бізнес із документами та ділянкою в оренді.

"Основні характеристики та переваги. Кількість квартир та їх параметри: 100 квартир, Загальна площа: 3678,09 м². Паркомісця та інші додаткові об'єкти: 17 паркомісць, загальна площа 172,45 м². 10 комор, загальна площа 14,2 м². Продано 12 квартир 500,68 кв.м, комора 1,42 м ²", - йдеться в тексті оголошення.

Аукціон з продажу майбутнього ЖК Еталон пройде у четвер, 21 березня, йдеться на сайті Рrozorro.sale.

Покупців проєкту заманюють тим, що всі документи щодо будівництва та угода про оренду в порядку. Крім того, майбутній ЖК знаходиться в центрі Ірпеня, близько до парків, шкіл та торгових центрів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, в Ірпені вдалося заново відбудувати ЖК Синергія 2+, розташованого на вулиці Новооскольській, яка також сильно постраждала внаслідок обстрілів російських окупантів. З моменту старту ремонтних робіт минуло вісім місяців. Менше ніж через рік вдалося відбудувати повністю його прибудинкову територію.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

447

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом