На ремонті Куренівського парку у Києві вкрали майже мільйон гривень

Під час капітального ремонту Куренівського парку в Подільському районі Києва було вкрадено майже мільйон гривень.

Про це повідомляється в матеріалах кримінальної справи, повідомляє 368.media.

Підрядна організація завищила вартість матеріалів на 789 тисяч гривень. КО "Київзеленбуд" та ТОВ "Будмонтажсервіс 1" уклали договір щодо виконання капітального ремонту парку в Подільському районі столиці. Загальний кошторис склав 17,3 млн гривень.

Після підписання договору директор підрядної фірми склав акти із внесенням туди неправдивих даних. Стало відомо, що матеріали було закуплено у підконтрольній фірми з ознаками фіктивності ТОВ "Люксон компані".

Директору ТОВ "Будмонтажсервіс 1" повідомили про підозру, згідно зі статтями Кримінального Кодексу. Відповідно до реєстру юридичних осіб директором ТОВ "Будмонтажсервіс 1" є Михайло Палік.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, торік "Київзеленбуд" погодив проведення ремонтних робіт у 13 парках та 7 скверах у різних районах столиці, які коштуватимуть місцевому бюджету 97 млн гривень. Згідно з наданими даними, найдорожчим вийде ремонт скверу на Троєщині на Маяковського, 15б та Бальзака, 14. На нього витратять майже 23 млн гривень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

62

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом