Законопроєкт про будівельну продукцію вплине на якість матеріалів – думка

Прийняття Верховною Радою України за основу законопроєкту про будівельну продукцію – це необхідний крок до якісних матеріалів, безпечних споруд і європейського законодавства.

Таку думку висловив президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе у себе в Facebook.

"Конфедерація будівельників України, як учасник Федерації європейської будівельної промисловості, налаштована доопрацювати регламент до другого читання. Наші експерти беруть участь у робочій групі при Комітеті з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування", – зазначив він.

Парцхаладзе додав, що спільне головне завдання – гармонізація законодавства та привнесення високих стандартів на український ринок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроєкт, який спрямований на запровадження в Україні регламенту Європейського Союзу про якість будівельної продукції.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом