У Харкові шахраї продали чужу квартиру: подробиці події

У Харкові затримали зловмисників, які продали квартиру померлої господарки, використавши підроблені документи.

Про це розповіла керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, повідомили у п'ятницю, 19 червня, у пресслужбі правоохоронних органів.

"До суду направлено позов про визнання недійсним договору купівлі-продажу квартири та визнання її відумерлою спадщиною, після чого нерухомість буде передана у власність територіальній громаді Харкова", – повідомили у пресслужбі.

За інформацією Шевцової, шахраї підробили документи і заволоділи однокімнатною квартирою вартістю 400 тис.грн. Вона розташована у Холодногірському районі Харкова і належала померлій місцевій жительці.

Як підкреслили у прокуратурі, жінка була самотньою і не мала спадкоємців. Після її смерті була видана довіреність від її імені, на підставі якої квартиру продали.

Крім того, за фактом події п'ятьом зловмисникам повідомлено про підозру.

Як повідомляли НЕРУХОМІ раніше, в Харкові 41-річний шахрай привласнив п'ять квартир, господарі яких померли, а спадкоємці не встигли вступити у права володіння або ж відсутні.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом