ЖК із криптофермою у підвалі: в Аргентині презентували незвичайний проєкт. Фото

Компанія Newlink Capital розробила проєкт житлового комплексу для реалізації у Буенос-Айресі, головна особливість якого – наявність майнінгової ферми в підвалі.

Як повідомляє Newsbtc.com, проєкт має назву Next Pampa 2.0. За допомогою ферми можна добувати біткоїни, отримані доходи підуть на покриття витрат утримання самої будівлі. До того ж розробники обіцяють, що мешканці житлового комплексу не лише не платитимуть за комуналку, а й отримуватимуть прибуток.

За словами головного розробника Next Pampa 2.0, компанія Newlink Capital планує розробити бізнес-стратегію для отримання доходів від майнінгу навіть за умов нестабільності на крипторинку. Так, нібито для гарантованого покриття витрат, у Newlink Capital вирахують середню ціну біткоїну за рік і виходячи з цієї цифри, масштабують криптоферму.

Чи можна купити житло у цьому комплексі за криптовалюту – наразі невідомо. Але, враховуючи концепцію будинку – таку можливість не варто відкидати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, український забудовник – група компаній DIM – ухвалив рішення реалізовувати житло у своїх комплексах, приймаючи до оплати криптовалюту. Укладання угод відбуватиметься через авторизованих агентів, угоди купівлі-продажу оформлятимуться згідно із законодавством України. Для оплати використовуватимуться стейблкоїни.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук