У Дубаї збудують ще один надвисокий хмарочос. Фото

Конгломерат Al Habtoor Group презентував проєкт вежі, яка може стати однією з найвищих у Дубаї та світі.

Як повідомляє The National News, точна висота хмарочоса Habtoor Tower поки не повідомляється. Відомо тільки, що це буде 81-поверхова будівля, яка матиме площу близько 327 000 квадратних метрів і включатиме 1 701 квартиру.

Розташовуватиметься поруч із Дубайським водним каналом, неподалік Дубайського міжнародного фінансового центру. З вікон відкриватиметься вид на Бурдж-Халіфа, яка сьогодні є офіційно найвищою будівлею у світі.

Будівництво Habtoor Tower планують завершити за три роки, що має стати рекордним терміном. За словами засновника Al Habtoor Group Халафа Аль Хабтура, проєкт будівлі знаходиться на завершальній стадії. Сьогодні компанія обирає генпідрядника, вже отримали пропозиції від компаній з ОАЕ, Китаю, Індії та Європи.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у Дубаї, яке вважається одним із найвищих технологій у світі, існує банальна проблема з каналізаційними стоками. Виявилося, що міська каналізація не розрахована на нові величезні хмарочоси, тому багато висоток не були підключені до зливних комунікацій. Зважаючи на цю проблему, міська влада взялася за розробку нової системи.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

101

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом