Архітектурна освіта в епоху відновлення України після війни

1 хв

Для архітекторів 9 лютого 2023 року відбудеться Метроном із циклу Відновлення України на тему "Сучасна архітектурна освіта. Підготовка кадрів з відновлення".

Як відомо, російські окупанти вже понад десять місяців завдають величезної шкоди цивільному населенню та руйнують критичну інфраструктуру України. Це свідчить про те, що післявоєнна відбудова стане головною темою після закінчення війни. Втім, розпочати відновлювати нашу країну можна і зараз.

Організатором Метронома виступає медіагрупа DMNTR "Дім та інтер'єр". Для реєстрації необхідно підписатись на Телеграм-канал "Формат А:1".

Спікерами на заході виступлять:

  • Олег Дроздов – засновник бюро "Дроздов та Партнери" Харківська школа архітектури
  • Шимон Войцеховський – президент правління, співвласник, архітектор – партнер в APA Wojciechowski Architects (Польща)
  • Крістос Пассас - Design Director Zaha Hadid Architects (Велика Британія)
  • Влад Голдаковський - Goldakovskiy Group Architects
  • Юліан Чаплинський – головний архітектор Львова 2015-2019

Організатори уточнюють, що захід відбудеться 9 лютого, з 17:00 до 21:00 у Києві у Chicago Central House на вулиці Антоновича, 44.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

198

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом