В Одесі пляжі очистять від незаконних споруд

На міських пляжах Одеси буде демонтовано низку тимчасових споруд, зведених орендарями без належної документації та погоджень.

Відповідне рішення було прийнято міськвиконкомом у вівторок, 19 травня, передає "Укрінформ".

Фахівці департаменту комунальної власності міськради провели протягом травня обстеження і технічну інвентаризацію тимчасових споруд на пляжних ділянках, встановлених деякими орендарями.

"З'ясувалося, що побудували їх без попереднього узгодження з орендодавцем і дозвільної документації. Демонтажу підлягають, згідно з проєктом рішення виконкому, дві споруди на ділянці між траверсами пляжів "Дельфін", "Чайка","Курортний" і інші", – підкреслив заступник директора департаменту комунальної власності Олександр Ахмеров.

За його словами, орендарям, якими є комерційні підприємства, департамент видавав розпорядження про порушення "Правил устаткування та експлуатації пляжів міста Одеси", проте їх ігнорують.

У свою чергу міський голова Одеси Геннадій Труханов зазначив, що головна мета – домогтися, щоб муніципальні пляжі служили всім одеситам. З огляду на те, що не всі жителі міста можуть і бажають користуватися платними послугами орендарів пляжів, наприклад, за лежаки на їх території.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

64

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом