В Одесі на Молдаванці вирішили без документів побудувати "зайвий" поверх

На Молдаванці в Одесі інспектори Держархбудконтролю зафіксували незаконне будівництво на вул. Картамишевська, 16. Тут під час реконструкції вирішили прилаштувати третій поверх, коли будівля мала бути двоповерховою.

Про це написав глава одеського ДАБК Олександр Авдєєв у себе в Facebook.

За його словами, ТОВ "АВТО-ПРО" отримало документацію на реконструкцію нежитлових будівель під інтернет магазин і супутніх об'єктів повсякденного обслуговування.

"Згідно виданих містобудівних умов вказана висота будівлі мала скласти до 12,5 м. У зареєстрованому повідомлені на будівельні роботи зазначено, що поверховість будівлі - 2 поверхи з підвалом", - написав Авдєєв.

Однак, під час інспекції, помітили залізобетонний каркас для третього поверху. У зв'язку з цим були направлені листи до Одеської обласної прокуратури і Слідчого управління Нацполіціі в Одеській області для відкриття кримінального провадження за самоуправство. Також ДАБК буде домагатися скасування містобудівних умов і обмежень і повідомлення про початок виконання будівельних робіт.

Згідно з даними порталу YouControl, керівником, засновником і власником компанії "АВТО-ПРО" є Віталій Ровенко. Заснована фірма була більше 18 років тому.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, одеський ДАБК протягом березня провів демонтаж п'яти незаконно побудованих об'єктів, незважаючи на певні проблеми, викликані карантинними заходами через спалах коронавірусу. Демонтаж незаконних споруд здійснювали представники райадміністрацій, департаментів архітектури і містобудування, комунальних підприємств.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук