У Львові частина фасаду обвалилася на тротуар, дивом ніхто не постраждав

В історичній частині Львова багато будинків, які знаходяться у занедбаному стані і несуть загрозу для жителів і гостей міста. Зокрема, на вулиці Друкарській частина фасаду впала тротуар і завдяки щасливому випадку нікого не травмувала.

Про це написала львів'янка Марія Завінська у пабліку "Варта 1".

"Люди не ходіть біля старих будинків. Тому що отримаєте шматком старого підвіконня по головне. Вулиця Друкарська", - написала вона, продемонструвавши фотодоказ.

Частина фасаду впала на тротуар
Фото: Варта 1

Пізніше користувачі повідомили, що комунальники приїхали, прибрали залишки фасаду і навіть захистили місце, куди впали уламки. Але повністю захищати будівлю, чомусь, не захотіли.

Частина фасаду впала на тротуар
Фото: Варта 1

Також львів'яни скаржаться, що на вулиці Стефаника руйнуються балкони, що також несе небезпеку для пішоходів. Проте влада міста не поспішають реагувати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі обвалився чотириповерховий житловий будинок, в результаті чого пошкоджено чотири квартири, в яких проживають 24 людини.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук