У Києві захистили площу Мистецтв від забудови

Комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування на сьогоднішньому засіданні підтримала необхідні проекти рішень для створення скверу на площі Мистецтв у Подільському районі Києва.

Про це написала депутат Ольга Балицька у себе в Facebook.

"Велика перемога стосується скверу на Воздвиженці – земельна комісія підтримала всі проєкти рішень, які необхідні для його створення. Тепер вони повинні бути розглянуті управлінням правового забезпечення Київради і проголосовані на пленарному засіданні", – повідомила вона.

За її словами, ці проєкти рішень не тільки захищають від забудови площу Мистецтв – єдину зелену зону на Воздвиженці, а й забезпечують створення скверу на сусідній ділянці, яка вже багато років використовується виключно як звалище.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Києві на вулиці Бульварно-Кудрявській, 29, недалеко від місця, де раніше знаходився Сінний ринок, планують реконструювати сквер. При цьому проєкт реконструкції розробили самі жителі вулиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом