У Києві створять парк навколо озера на місці будівельного котловану

У центрі Києва хочуть побудувати парк навколо озера на місці будівельного котловану. Столичні депутати підтримали петицію.

Питання розглядали на засіданні постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

"Парк буде перебувати на вулиці Антоновича 52-54 – на місці колишнього трамвайного депо. Ця ділянка вже пустує багато років. Спроба її забудови закінчилася невдало", – повідомила авторка петиції Галина Ястребова.

На місці виритого котловану утворилося озеро у вигляді кота. Власник цієї ділянки – французька компанія SCC REAL Estate. Депутати вирішили звернутися до столичного мера Віталія Кличка з пропозицією викупити ділянку у французів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві на вулиці Бульварно-Кудрявській, 29, недалеко від місця, де раніше знаходився Сінний ринок, планують реконструювати сквер. При цьому проєкт реконструкції розробили самі жителі вулиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

39

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом