У Києві продовжують відключати гарячу воду: список районів

Київтеплоенерго розпочинає другий етап гідровипробувань тепломереж, внаслідок чого у деяких районах столиці не буде гарячої води до початку червня.

Про це повідомили у пресслужбі організації.

Так, на другому етапі випробовуватимуть на міцність мережі на Солом'янці, Шулявці, Теремках, Осокорках і центрі Києва. Гаряче водопостачання близько 10% житлових будинків столиці призупинять до 5 червня.

Більш детальна інформація про терміни проведення гідравлічних випробувань в Києві розміщується на будинкових дошках оголошень. Крім цього, клієнти можуть отримати її у Центральній диспетчерській з питань житлово-комунального господарства за номером 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).

Станом на 18 травня Київтеплоенерго виявило 105 пошкоджень, з них на 54-х дільницях вже завершені ремонтні роботи.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, після ослаблення обмежувальних заходів у столиці 12 травня випробування почалися у малих котеленях і ТЕЦ-6, які обслуговують Троєщину, Лісовий масив, Воскресенку, Оболонь, Мінський масив, Виноградар і Відрадний. Завершення першої черги випробувань очікується 25 травня.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом