Влада Києва придумала, як поліпшити криміногенну ситуацію у Дніпровському районі

У Києві буде складено перелік запущених або безхазяйних нежилих будівель, що знаходяться на території Дніпровського району і не використовуються медичними та освітніми установами району, які використають різні асоціальні елементи.

Про це стало відомо з протоколу засідання постійної комісії Київради з питань власності.

"У минулому ці будівлі, в більшості випадків, використовувалися медичними та освітніми установами. На сьогодні ці будівлі знаходяться у занедбаному стані, в них знаходять притулок асоціальні елементи, що негативно впливає на криміногенну ситуацію в районі. Реальний стан справ з такими будівлями вимагає вивчення і аналізу, пошуку ефективних шляхів їх ревіталізації та використання", – йдеться у протоколі засідання.

Відзначимо, що рішення питання з запущеними і нічийними будівлями сприятливо відіб'ється на благоустрої всього району міста. Відзначимо, що тут будується велика кількість нових житлових комплексів, майбутнім мешканцям яких було б приємно жити у чистих і затишних масивах.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

41

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом