Реконструкція Будинку нерухомості в Харкові може обійтися в півмільярда гривень

Влада Харкова хоче додатково виділити на реконструкцію Будинку нерухомості 74 млн гривень, який в серпні на День міста відкрив мер Геннадій Кернес.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, це питання буде розглянуто на сесії міськради 2 грудня в рамках програми соціально-економічного розвитку Харкова. Реконструкція Будинку нерухомості проводиться вже чотири роки. Так перший договір був укладений ще в 2016 році на 65 млн гривень. У 2018 році був укладений ще один договір з компанією, яка повинна проводити реконструкцію, вже на 180 млн гривень. Всього за цей час було укладено три таких договори. У підсумку, реконструкція Будинку нерухомості обійшлася харківському бюджету в 400 млн гривень. Однак міська влада хоче виділити на це ще грошей, мабуть їх щось не влаштовує. Таким чином загальна сума реконструкції наближається до 500 млн гривень.

Скільки грошей потрібно на реконструкцію?
pixabay.com

Згідно з останнім договором підрядник має здати відреставровану будівлю до 31 грудня 2021 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Харкові влада міста відкрили перший в Україні будинок нерухомості, де громадянам надаватимуть понад 100 послуг. Він знаходиться на площі Павлівській. У цій будівлі раніше розташовувалося БТІ.

У Будинку нерухомості будуть розміщені профільні виконавчі органи міської влади: Департамент реєстрації, Департамент територіального контролю, Харківське бюро технічної інвентаризації, новий Центр надання адміністративних послуг.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук