Півтори квартири на обмін: Кличко розповів, що отримають власники "хрущовок"

Влада Києва має намір зносити "хрущовки" в столиці, при цьому люди, що проживають в них, отримають нові квартири у півтора рази більші по квадратурі.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в інтерв'ю 112.ua.

"Що стосується "хрущовок". Велика кількість мікрорайонів у Києві побудовано більше 50-60 років тому. Вони морально застаріли і перебувають у занедбаному стані. У нас є проєкт, який ми також будемо презентувати на Генплані, де замість "хрущовок", які ми зноситимемо, жителі цих квартир отримають з еквівалентом 1,5 квартири у нових будинках", – розповів мер.

Він також покликав громадськість долучатися до обговорення Генерального плану.

"Ви побачите чіткі перспективи і проєкти у тих районах, де є сьогодні "хрущовки", які ми повинні замінити на сучасні будинки", – додав Кличко.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, українська влада хоче перебудувати старі будинки, термін експлуатації яких закінчився, але що робити з мешканцями, поки не придумали.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом