Мер Києва анонсував наймасштабніше оновлення дворів за останні десятиліття

У Києві протягом року повинні оновити понад 760 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у п'ятницю, 10 липня, під час онлайн пресконференції, передає пресслужба КМДА.

"У цьому році ми плануємо оновити більше 760 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів у районах столиці. Велику програму з ремонту дворів в усіх районах ми почали минулого року. І в 2019-му відновили 827 дворів. Деякі з них не бачили ремонту по 40-50 років. Якщо в минулому році роботи здійснювали переважно в невеликих дворах і проїздах, то тепер – зосередилися на територіях площею понад 1000 квадратних метрів. Це – наймасштабніше оновлення дворів за останні десятиліття", – підкреслив Кличко.

За його словами, майже на 200 об'єктах роботи вже завершили. Ще понад 200 об'єктів - на фінальній стадії. Тривають роботи і в інших дворах і проїздах.

"Найбільше об'єктів – 108 – вже майже завершили в Дарницькому районі. На їх поновлення район отримав з бюджету міста майже 64 мільйони гривень", - повідомив Кличко.

Також мер столиці повідомив, що тривають підготовчі роботи до "чистового" асфальтування Шулявського шляхопроводу. Там найближчими днями облаштують верхній шар асфальтобетонного покриття.

"Я вибачаюся за тимчасові незручності, які будуть на Шулявці в ці дні. Дорожники зроблять все, щоб оперативно провести необхідні роботи", - зазначив Кличко.

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, за словами представників столичної влади, в Києві ремонт доріг у дворах йде за планом.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом